Έλληνας φυσικός έκανε την ανακάλυψη του αιώνα-Αυτόνομη κίνηση με υδρογόνο χωρίς βενζίνη


Δίκυκλο διήνυσε 10 χιλιόμετρα καταναλώνοντας νερό.

Οι πολυετείς προσπάθειες κατασκευής της συσκευής που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο μόνο ελάχιστη ποσότητα νερού, καθώς και οι ενέργειες ανάδειξης και διάδοσης αυτής της ελπιδοφόρας εφεύρεσης από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, αναλύονται απο τον εφευρέτη-ερευνητής Πέτρος Ζωγράφος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο zougla.gr.

Ο Πέτρος Ζωγράφος είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, ερευνητής και εφευρέτης. Γεννήθηκε την 15 Ιουνίου 1955 στον Πειραιά και μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε από το 1980 με την έρευνα των ραδιοσυχνοτήτων και των ηλεκτροφασματικών εφαρμογών.

Η παρουσίαση αυτής της εφαρμογής έγινε σήμερα το πρωί στη Σαλαμίνα, με το τηλεοπτικό συνεργείο του zougla.gr να καταγράφει από την πρώτη στιγμή όλες τις διαδικασίες μετατροπής ενός δικύκλου χωρητικότητας 50 κ.εκ. για την κίνηση με την ενέργεια υδρογόνου.
Παρακολουθήστε την εκπομπή της περασμένης Δευτέρας:

Εύκολα γίνεται αντιληπτή η τεράστια σημασία αυτής της εφεύρεσης, που με απλό τρόπο και τις κατάλληλες μετατροπές μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε όχημα .

aneksigita-fainomena.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ aneksigita fainomena

Συγχαρητήρια για αλλη μια φορα στον Κον Π. Ζωγράφο.

Είναι παράδοξο το γεγονός της αποσιώπησης των άλλων ΜΜΕ πλην της ζούγκλας αυτής της σπουδαίας εφεύρεσης

Αν αυτο εφαρμοστή στην πράξη τότε η Ελλαδα θα γίνει υπερδύναμη αλλα δεν νομίζω οτί θα μας αφήσουν, οπως δεν μας αφηνουν κ για τον ορυκτο πλουτο.

Δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει η εμπορική εκμετάλλευση της συσκευής διότι διακυβεύονται τα συμφέροντα των κρατών που παράγουν πετρέλαιο. 

ΠΗΓΗ: http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/11/efeuresi-pou-alazei-ton-kosmo-kinisi-me-idrogono-apoteli-pragmatikotita.html