Ολόκληρη στρατιά από UFO στις ΗΠΑ

Ολόκληρη στρατιά από UFO στις ΗΠΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για αρμάδες και στόλους από ufo να διασχίζουν τους ουρανούς πάνω από διάφορες πόλεις και χωριά ανά τον κόσμο. Αλλά αυτή τη φορά, η ποσότητα ξεπερνάει τα συνηθισμένα. Χάνεις τον αριθμό αν προσπαθήσεις να τα μετρήσεις. Σίγουρα ξεπερνούν τα εκατό ή ακόμα και τα διακόσια, ίσως και περισσότερα, άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα ! ! !

Όπως μας περιγράφεται στο UFOvni2012:

Ο γείτονάς μου με φώναξε από απέναντι μέσα σε έναν πανικό. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν ότι χρειάζεται βοήθεια, έτσι έτρεξα έξω. Ήταν σε πλήρη κατάσταση σοκ. Κοιτούσε ψηλά. Κοίταξε κι εγώ. Υπήρχαν εκατοντάδες κινούμενα φωτεινά μπλε λευκά φώτα (orbs ή ufo) σε ολόκληρο τον ουρανό που κινούνταν αργά στο σύνολό τους.

Ήταν δύσκολο να υπολογίσουμε την απόσταση, αλλά το μήκος της στρατιάς, από την θέση μας, μπορεί να έφτανε ή να ξεπερνούσε τα 40-50 οικοδομικά τετράγωνα (φανταστείτε το πραγματικό μήκος του στόλου στον ουρανό).

Μετά, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που βλέπαμε ήταν πραγματικό, έτρεξα και πήρα τη γυναίκα και τα παιδιά μου να έρθουν να δουν. Μερικά αυτοκίνητα σταμάτησαν και κάποιοι γείτονες άρχισαν να βγαίνουν και να κοιτάζουν προς τα πάνω σε κατάσταση σοκ.

Όλοι απλά παρακολουθούσαμε με δυσπιστία καθώς κινούνταν μακριά ως ένας ενιαίος σχηματισμός ώσπου, όσο ανέβαιναν όλο και ψηλότερα, άρχισαν να χάνονται από τα μάτια μας, ώσπου εξαφανίστηκαν εντελώς.

Ένας γείτονάς μου είχε φωτογραφική μηχανή και μου έδειξε τι τράβηξε. Λίγο θολή, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του τι είδαμε. Η φωτογραφία είναι μόλις το ένα τέταρτο ή λιγότερο από αυτό που στην πραγματικότητα είδαμε όλοι να εξαπλώνεται και να φεύγει πέρα ​​από τον ουρανό.

Στη συνέχεια πήγα μέσα και άρπαξα τη φωτογραφική μηχανή και το τρίποδό μου και προσπάθησα να τραβήξω κάτι καθαρότερο αλλά αυτή τη φορά οι «σφαίρες» πετούσαν προς κάθε κατεύθυνση και οι εικόνες έγιναν πιο θαμπές και πιο δυσκολοδιάκριτες.

Ολόκληρη στρατιά από UFO στις ΗΠΑ

Ολόκληρη στρατιά από UFO στις ΗΠΑ 
Η θέαση έλαβε χώρα στις 16/10/2015 στο Bakersfield CA, US

ΠΗΓΗ: http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/10/Oloklhrh-stratia-apo-UFO-stis-HPA.html