Μυστηριώδης πόλη εμφανιζεται πάνω στα σύννεφα – Μήνυμα από εξωγήινους ή ένα παράλληλο σύμπαν; (video)

Μυστηριώδης πόλη εμφανιζεται πάνω στα σύννεφα – Μήνυμα από εξωγήινους ή ένα παράλληλο σύμπαν; (video) 

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση… αλλά ποια είναι η αλήθεια πίσω από την πόλη – φάντασμα που εμφανίστηκε στα σύννεφα;

Οι απανταχού συνωμοσιολόγοι πανηγυρίζουν… καθώς το «φως» της δημοσιότητας είδαν πλάνα από μια μυστηριώδη πόλη που «επιπλέει» στα σύννεφα πάνω από την Κίνα και επιτέλους έχουν να ασχοληθούν (και να δημιουργήσουν σενάρια) με κάτι!

Το περίεργο βίντεο δείχνει ένα… οικοδόμημα (ολόκληρη πολιτεία σχεδόν) σκοτεινό, απειλητικό… που διαθέτει ουρανοξύστες να υψώνεται πάνω από τις περιοχές Jiangxi και Foshan της Κίνας.

Χιλιάδες άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει το παράξενο θεάμα… ωστόσο στο ίντερνετ κυκλοφορεί μόνο ένα βιντεάκι…

Οι επιστήμονες προς το παρόν θεωρούν ότι πρόκειται για οφθαλμαπάτη (το γνωστό φαινόμενο Φάτα Μοργκάνα), που προκαλείται από το φως που περνά μέσα από διαφορετικές θερμοκρασίες.

Ωστόσο καμία επιστημονική εξήγηση δεν αποτρέπει τους συνωμοσιολόγους από το να δημιουργούν σενάρια… Πολλοί καχύποπτοι πιστεύουν ότι η πόλη είναι ένα δημιούργημα εξωγήινου πολιτισμού… σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2015/10/Mysthriwdhs-polh-emfanizetai-panw-sta-synnefa-Mhnyma-apo-ekswghinous-h-ena-parallhlo-sympan-video.html