Τον χτύπησε κεραυνός στα… γεννητικά όργανα στο κέντρο της Μαδρίτης

Τον χτύπησε κεραυνός στα… γεννητικά όργανα στο κέντρο της Μαδρίτης  

Μια βόλτα σε κεντρικό δρόμο της Μαδρίτης έκανε ένας 53χρονος, όταν δέχτηκε χτύπημα από κεραυνό στα γεννητικά όργανα, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του πιο άτυχου άνδρα στην Ισπανία για το 2012. Ο 53χρονος περπατούσε στο δρόμο ενώ έβρεχε και όταν τον χτύπησε ο κεραυνός λιποθύμησε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι φέρει έγκαυμα στα γεννητικά του όργανα και στον δεξί γλουτό, στα σημεία δηλαδή όπου τον διαπέρασε ο κεραυνός.

Πάντως, ο 53χρονος είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς από το χτύπημα δεν πειράχτηκε κάποιο ζωτικό όργανο κι έτσι δεν κινδύνευσε η ζωή του, ενώ οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι το περιστατικό δεν θα του αφήσει κανένα κουσούρι. 
Το περιστατικό συνέβη το Μάιο, όμως ο 53χρονος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τις ιστορίες των πιο άτυχων Ισπανών της χρονιάς και αναδεικνύει το νικητή. Μιλώντας στη σελίδα για αυτό που του συνέβη, ο άνδρας ομολόγησε ότι όταν συνήλθε δεν αγχώθηκε τόσο πολύ για τη ζωή του, όσο για το γεγονός ότι δεν ήξερε αν θα μπορούσε να ξανακάνει σεξ.
http://www.pamepreveza.gr

ΠΗΓΗ: http://paraksena2012.blogspot.com/2012/12/blog-post_9659.html